Футбол

Турнірна таблиця Зорі у Лізі конференцій: відоме місце луганців у групі В після гри з Гентом

Артем Войцеховський
Переглядів 1204
0 голосів
Едуардо Герреро. Фото: Зоря
Сьогодні відбулася більшість матчів першого туру групового етапу Ліги конференцій. Увага українських вболівальників була прикута до групи В, де виступають Зоря, Гент, Маккабі з Тель-Авіва і Брейдаблік.

Сьогодні, 21 вересня, луганська Зоря стартувала в груповому раунді Ліги конференцій. Команда Валерія Кривенцова зіграла внічию з бельгійским Гентом в номінально домашньому поєдинку, який пройшов в польському Люблині (1:1).

На гол Уго Кюйперса на 67-й хвилині своїм м'ячем через три хвилини відповів Едуардо Герреро, що в дотик замкнув передачу Ігоря Кирюханцева.

Голи протистояння Зорі та Генту можна подивитися в нашому телеграм-каналі

В паралельному поєдинку нашої групи ізраїльський Маккабі на своєму полі розібрався з ісландським Брейдабліком. Дебютант групових раундів європейських кубкових турнірів забив свої перші голи в основній сітці змагань, але не зміг уникнути поразки в Тель-Авіві (2:3).

Турнірна таблиця групи В

Після першого туру квартет очолює Маккабі, в активі якого три очки. Далі йдуть Гент та Зоря, що мають по одному балу. Замикає четвірку з нулем пунктів Брейдаблік.

Нагадаємо, що боротьбу у турнірі продовжать по дві найкращі команди від кожної з груп. Клуби, що посіли третє та четверте місця в своїх квартетах, будуть змушені попрощатися з єврокубками.

Календар матчів Зорі в Лізі конференцій сезону-2023/24

  • 05.10 Брейдаблік – Зоря 
  • 26.10 Маккабі Т-А – Зоря
  • 09.11 Зоря – Маккабі Т-А
  • 30.11 Гент – Зоря
  • 14.12 Зоря – Брейдаблік
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн