Футбол

«Слава Україні»: легіонер Ворскли подякував ЗСУ за героїзм та відважність

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1028
0 голосів
Наджиб Якубу. Фото: Ворскла
Захисник полтавської Ворскли Наджиб Якубу поділився враженнями від повернення до українського клубу, а також подякував Збройним силам України.

Наджиб Якубу розповів, що радий повернутись в полтавську Ворсклу:

«Так, це чудово – знову повернутися додому. Найкращі відчуття. Я справді радий бути тут і продовжувати свою місію. У Фінляндії мені було непросто, але там я також зустрів людей, як і в Ворсклі, – вони ставилися до мене дуже добре. Але є один момент: там мені було дуже холодно».

Захисник Ворскли подякував українській армії за боротьбу та героїзм:

«Зараз я виступаю за національну команду Республіки Нігер, і це завжди честь – представляти країну. Дуже хочеться, щоб цей жах скоріше закінчився і настав мир. Хотів би подякувати Збройним силам України за їхню боротьбу та героїзм. Вдячний їм за це. Слава Україні - Героям Слава!» - сказав Якубу в коментарі YouTube-каналу Ворскли.

  • Контракт футболіста з Ворсклою розрахований до червня 2024 року. За полтавський клуб Наджиб виступатиме під 25-м номером.
  • Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Якубу вирушив в оренду до фінського Ільвеса, за який зіграв десять поєдинків.
  • До Ворскли Наджиб перейшов у 2018 році з команди Нігер Торнадос і зіграв за полтавську команду більше 50 матчів та забив два м'ячі
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн