Футбол

«Суркіс готовий був оплатити реабілітацію»: Алієв підтвердив слова Селезньова про важкий стан Мілевського

Дмитро Вєнков
Переглядів 628
0 голосів
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Інстаграм
Колишній футболіст київського Динамо Олександр Алієв підтвердив слова Євгена Селезньова про небажання Артема Мілевського лягати у лікарню попри важкий стан здоров’я.

У четвер, 21 вересня, ексфорвард Шахтаря Євген Селезньов розповів сайту sport-express.ua, що він разом з іншими друзями Артема Мілевського хотів доставити його у лікарню, у зв’язку із важким станом здоров’я.

На днях Мілевський опублікував у своєму інстаграмі сторіс, де він знаходиться у стані сильного алкогольного сп’яніння та має жахливий зовнішній вигляд.

Колишній партнер Мілевського по Динамо Олександр Алієв підтвердив слова Селезньова, записавши сторіс у своєму інстаграмі.

«Мілевський повинен був лягти у лікарню. Вже домовилися із лікарем, аби він приїхав. Цю реабілітацію готовий був оплатити президент Динамо Ігор Михайлович Суркіс. По цей день Артем не бере слухавку, не хоче».

Алієв попросив своїх підписників більше не турбувати його питаннями про Мілевського.

«Друзі, не пишіть більше мені: «Допоможи Кєнту». Я готовий це зробити вже протягом п’яти чи шести місяців. Однак людина мене не чує. Він сам цього не хоче», – заявив Алієв.

Нагадаємо, що Мілевський та Алієв разом захищали кольори Динамо з 2002 по 2013 рр. та провели за команду спільно 124 матчі.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн