Футбол

«Виявлено багато випадків організації договірних матчів»: відбулася зустріч представників спортивних відомств України

Дмитро Чорнобай
Переглядів 66
1 голос
Будинок футболу. Фото: УАФ
У Києві відбулася зустріч представників УАФ, Мінмолодьспорту, НОКу та професіональних клубів щодо протидії маніпулюванням у спорті та договірним матчам.

Сьогодні, 16 жовтня, відбулася зустріч щодо протидії маніпулюванням у спорті та договірним матчам між представниками УАФ, Мінмолодьспорту, НОКу та професіональних клубів.

«Я хочу подякувати УАФ за її зусилля, розгорнуті наразі в таких складних умовах. Дуже важливо, що Україна розвиває національну платформу з доброчесності у своїй країні», – підкреслив керівник підрозділу УЄФА з протидії договірним матчам Вінсент Вен, який долучився до події в онлайн-форматі.

З доповіддю про діяльність Української асоціації футболу в напрямку етики та доброчесності виступив голова Комітету з етики та чесної гри УАФ Андрій Давиденко:

«Нещодавно Департаментом кіберполіції було здійснено 45 обшуків у 5 регіонах України й виявлено багато випадків організації договірних матчів у кіберспорті, настільному тенісі, баскетболі, волейболі. У футболі також. Через певний час надамо вам всю інформацію».

Понад 70 учасників обговорили проблематику договірних матчів та інших маніпулювань спортивними змаганнями на національному та міжнародному рівнях, а також діяльність «Національної платформи доброчесності спорту», повідомила УАФ.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн