Футбол

«Міцна команда з хорошим підбором якісних гравців»: тренер збірної Грузії поділився очікуваннями від гри з Україною

Дмитро Чорнобай
Переглядів 84
0 голосів
Збірна Грузії. Фото: Google
Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль поділився очікуваннями від поєдинку проти України в рамках третього туру Ліги націй 2024/25.

У п’ятницю, 11 жовтня, підопічні Сергія Реброва проведуть третій матч у Лізі націй сезону 2024/25, зустрівшись з Грузією. Стартовий свисток прозвучить о 21:45 за київським часом.

Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль поділився очікуваннями від поєдинку проти України:

«Ти можеш програти один матч, але це не означає, що ти обов'язково програєш наступну гру. Україна – міцна команда з хорошим підбором якісних та індивідуально сильних гравців. Буде складно, але ми зробимо все, щоб перемогти», – заявив тренер на передматчевій пресконференції.

Зазначимо, що збірна Грузії у перших двох турах обіграла Чехію (4:1) та Албанію (1:0) та посідає перше місце в групі.

  • На підопічних Сергія Реброва, окрім гри з грузинами, також очікує номінально домашній матч проти Чехії (14 жовтня).
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
  • Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчів Ліги націй проти Грузії та Чехії, які відбудуться 11 та 14 жовтня відповідно.
  • Головний тренер збірної пояснив рішення не включати Андрія Ярмоленка в основний список команди на жовтневі матчі у Лізі націй.
  • Андрій Демченко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився очікуваннями від поєдинку третього туру Ліги націй між національними збірними України та Грузії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн