«Розглядаємо Лігу націй, як можливість підготовки до відбору ЧС»: Ребров – про майбутні матчі збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
65
1 голос
«Розглядаємо Лігу націй, як можливість підготовки до відбору ЧС»: Ребров – про майбутні матчі збірної України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчів Ліги націй проти Грузії та Чехії, які відбудуться 11 та 14 жовтня відповідно.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчів Ліги націй, які очікують на національну команду в жовтні:

«Ми програли дві стартові гри. Гравці прекрасно розуміють, яка ситуація в турнірній таблиці. Але мова йде не тільки про результат і гру, але й про пристрасть, з якою ми представляємо нашу країну. Ми розглядаємо Лігу націй як можливість підготовки до відбору ЧС.

Звісно, це не товариські матчі і ми хочемо вигравати. У грі з чехами ми завдали 20 ударів, але програли. Завтра ми теж намагатимемось виграти», – заявив наставник на передматчевій прес-конференції.

  • Зазначимо, що на підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Нагадаємо, що Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
  • Тарас Степаненко прокоментував свій приїзд в табір національної команди, незважаючи на відновлення після пошкодження.
  • Сергій Ребров пояснив рішення не включати Андрія Ярмоленка в основний список команди на жовтневі матчі у Лізі націй.