Футбол

«Дуже велика конкуренція»: Ребров пояснив, чому вирішив не викликати Ярмоленка в збірну України

Дмитро Чорнобай
Переглядів 107
1 голос
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров пояснив рішення не включати Андрія Ярмоленка в основний список команди на жовтневі матчі у Лізі націй.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров не включив Андрія Ярмоленка в основний список гравців на жовтневі поєдинки у Лізі націй проти Грузії та Чехії, що викликало великий резонанс у футбольній спільноті.

Наставник української команди на прес-конференції перед грою з Грузією пояснив своє рішення:

«Андрій не потрапив в збірну, тому що дуже велика конкуренція. Крім того, Ліга націй – хороша нагода надавати шанс гравцям, які проявили себе в УПЛ. У мене була розмова з Ярмоленком, і я йому пояснив своє рішення».

Зазначимо, що Сергій Ребров також розповів, що Єгор Ярмолюк буде кориснішим наразі у молодіжній збірній України, проте тренерський штаб слідкує за гравцем.

  • Андрій Ярмоленко зіграв за збірну України 124 поєдинки: 46 голів та 26 результативних передач.
  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
  • Тарас Степаненко прокоментував свій приїзд в табір національної команди, незважаючи на відновлення після пошкодження.
  • Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчів Ліги націй проти Грузії та Чехії, які відбудуться 11 та 14 жовтня відповідно.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн