Футбол

Поворознюк прийняв остаточне рішення: стало відомо, чи залишиться Інгулець в УПЛ

Даниіл Вереітін
Переглядів 1911
2 голоси
Олександр Поворознюк. Фото: Скріншот
Олександр Поворознюк вирішив залишити Інгулець в Українській Прем'єр-Лізі. Президент клубу отримав додатковий час на вирішення питання з домашнім стадіоном

Президент футбольного клубу Інгулець Олександр Поворознюк не зніматиме команду з чемпіонату через недопуск новозбудованого стадіону до матчів УПЛ.

Як повідомляє ТаТоТаке, ввечері 9 вересня у Петровому завершилися збори команди та керівництва. На них було ухвалено рішення продовжити виступи у чемпіонаті. Домашні матчі Інгулець гратиме або на виїзді, або на резервному стадіоні. Таким клуб з Петрово заявив стадіон Гірник у Кривому Розі.

До зимового міжсезоння Олександр Поворознюк має вирішити усі питання, пов'язані з документацією стадіону. В такому випадку Інгулець матиме змогу розпочати весняну частину чемпіонату на новій арені. При цьому, матч шостого туру УПЛ проти Чорнорморця з високою долею ймовірності відбудеться в Одесі.

  • 6 вересня президент Інгульця Олександр Поворознюк надіслав лист до УПЛ, у якому оголосив про зняття команди з чемпіонату. Причиною став недопуск стадіону, який будувався з 2020 року.
  • Клуби УПЛ дали дедлайн власнику Інгульця на вирішення цього питання. У випадку, якби Інгулець все ж знявся з розіграшу, результати п'яти матчів за участі цієї команди було б аннульовано. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн