Футбол

«Є шанс потрапити на чемпіонат світу»: Ребров розповів, що сказав футболістам збірної України перед матчами Ліги Націй

Даниіл Вереітін
Переглядів 468
1 голос
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився баченням щодо перспектив команди у Лізі Націй та можливого виходу на чемпіонат світу-2026

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками стосовно прийдешнього виступу збірної України у Лізі Націй. 

7 вересня Україна зіграє проти Албанії, а 10 вересня – проти Чехії. Обидва матчі відбудуться у Чехії. У коментарі пресслужбі збірної України Ребров зазначив, що Ліга Націй - це хороший шанс для виходу на чемпіонат світу.

«Я вважаю, що будь-яка гра за збірну України - це дуже серйозно. Не має значення, якого статусу цей турнір, навіть товариські зустрічі. Але нагадую, що ми потрапили на чемпіонат Європи завдяки Лізі націй. Попри те, що ці матчі більш товариські, через них є шанс потрапити на чемпіонат світу. Тому ми дуже серйозно до цього відносимося», - розповів головний тренер збірної України.

Не вдалось завантажити відео.

  • Збірна України гратиме у групі B1. Окрім Албанії та Чехії, команда Реброва зіграє ще проти збірної Грузії. 
  • На Євро-2024 збірна України набрала чотири очки, але не змогла вийти у плейоф через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн