Футбол

«Всі чули мою історію, але ніхто не знає подробиці. Найважчий період життя»: відверта заява ексталанта Шахтаря

Дмитро Вєнков
Переглядів 497
1 голос
Богдан В’юнник. Фото: ФК Лехія (Гданськ)
Український нападник Лехії із Гданська Богдан В’юнник прокоментував свій перший гол за польський клуб, який він забив у гостьовому поєдинку проти Гурніка (3:2) в рамках сьомого туру чемпіонату Польщі.

Форвард Лехії Богдан В’юнник в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловився про дебютний гол за команду у поєдинку із Гурніком (3:2) в сьомому турі Екстракляси.

🔥Відео голу В'юнника🔥

«Я думаю, всі чудово чули мою історію, але ніхто не знає всі її подробиці. Це був найважчий період у моєму житті. Від першого матчу до дебютного голу було багато розчарувань, злості, невдач, але головне було – не здаватися і продовжувати тренуватися».

Цікаво, що в цьому матчі за Лехію дебютним голом відзначився ще один українець – орендований в Динамо хавбек Антон Царенко. За словами В’юнника, цьому збігу передувало дещо особливе.

«Нас вперше поселили разом у кімнаті, і сьогодні ми обидва забили голи, мабуть, на фарт:). Тепер так робитимемо завжди. Я дуже радий за Антона, він хороший футболіст і людина з правильним менталітетом і цілями».

Футболіст поділився, що відчув у момент голу.

«Це було, якщо чесно, як у кіно з уповільненим кадром. Коли м'яч торкнувся сітки, я був дуже радий, що забив і допоміг команді. Перша перемога в сезоні, на яку ми дуже чекали», – резюмував В’юнник.

  • Нагадаємо, що вихованець Шахтаря В’юнник зі скандалом покинув донецький клуб, розірвавши контракт в односторонньому порядку;
  • До Лехії гравець перебрався у березні цього року. Його команда посідає 16-те місце у таблиці чемпіонату, маючи в активі п’ять очок.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн