В’юнник – про суд із Шахтарем: «Цією справою займаються юристи. Сподіваюсь у новому сезоні грати за Лехію»

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2123
8 голосів
В’юнник – про суд із Шахтарем: «Цією справою займаються юристи. Сподіваюсь у новому сезоні грати за Лехію»
Дарійо Срна і Богдан В’юнник. Колаж: Спорт-Експрес
Нападник Лехії Богдан В’юнник ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував свою непросту ситуацію із Шахтарем. Донецький клуб судиться із гравцем.

Цієї зими В’юнник не приїхав на збори Шахтаря, контракт із яким був підписаний до 2025 року. Нападник розірвав угоду з донецьким в одноосібному порядку і перейшов до польської Лехії. 

За свій новий клуб Богдан – гравець олімпійської збірної України! – не провів жодної офіційної гри у сезоні, що завершився. Як повідомив спортивний директор Шахтаря Дарійо Срна в інтерв’ю ТаТоТаке, донецький клуб судиться із 22-річним футболістом.

Щоб розібратися у ситуації, сайт Sport-express.ua зателефонував В’юннику.

– Богдане, Срна розповідав, що Шахтар з вами судиться. На якому етапі справа?

– Все в процесі, подробиць я не знаю. Цією справою займаються юристи.

– Чому ви не грали за Лехію у минулому сезоні?

– Я не міг грати, тому що Шахтар подав до суду і ФІФА розглядала цю справу. Я підписав контракт із Лехією не у трансферне вікно, тому не міг брати участі в офіційних матчах. Сподіваюсь, що у новому сезоні все владнається і я буду грати. У цьому чи наступному місяці суд повинен винести рішення – і все стане зрозуміло.

– Що у вас сталося із Шахтарем?

– Я розірвав контракт із Шахтарем за своїм рішенням і перейшов до Лехії. Причина? Поки що я не можу розповісти, можливо, поясню все трохи пізніше. Я не хочу зараз багато казати, тому що більшість людей не розуміють причину і т. д. Я все розповім, коли вже зможу грати.