Футбол

Єдиний телепул УПЛ став реальністю: Динамо та Зоря долучилася до проекту UPL TV

Дмитро Чорнобай
Переглядів 718
0 голосів
Логотип УПЛ. Фото: Google
Українська Прем'єр-ліга офіційно повідомила про те, що київське Динамо і луганська Зоря приєдналися до проекту UPL TV. Команди утворили єдиний телепул.

Віднині усі клуби учасники Прем'єр-ліги входять до єдиного телевізійного пулу під егідою UPL TV. Останніми до телепулу увійшли луганська Зоря та київське Динамо.

Тепер абсолютно всі матчі чемпіонату України будуть транслюватися на UPL TV, повідомляє пресслужба української Прем'єр-ліги.

«Тим самим усі клуби УПЛ підтвердили, що дивляться в майбутнє разом, а UPL TV – чудова платформа для розвитку та популяризації Чемпіонату України, на якій, завдяки об'єднанню зусиль.

Для всіх учасників відкриваються нові можливості для інновацій, спрямованих на підвищення рівня професіоналізму, створення комфортних умов для залучення спонсорів та партнерів, поліпшення інфраструктури та прогресу чемпіонату», – сказано в заяві УПЛ.

Нагадаємо, що до початку сезону 2023/2024 11 клубів УПЛ погодилися передати права на трансляцію матчів на усіх доступних OTT-платформах в Україні (Setanta, Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV).

  • Навесні після запуску лінійного телеканалу UPL.TV до телепулу приєдналися 13 із 16-ти клубів.
  • Домашні матчі Динамо, Дніпра-1 і луганської Зорі транслювалися на ресурсах холдингу 1+1 Media.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн