Футбол

«Не варто виправдовувати поразку»: Вірт жорстко відповів Усику на критику суддівства у матчі Полісся в ЛК

Віктор Глухенький
Переглядів 193
1 голос
Лукас Тейлор та Агустін Доффо. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Колишній воротар національної збірної України та донецького Шахтаря Юрій Вірт поділився враженнями від матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між Поліссям та Олімпією (1:2), окремо прокоментувавши суддівство.

Єврокубки – все! Напередодні, 1 серпня, житомирське Полісся у поєдинку-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій не зуміло відіграти фору у мінус два голи після першої гри, вдруге програло словенській Олімпії з Любляни (1:2) та припинило участь у єврокубковій кампанії 2024/25 років.

Після гри чи не найбільше лютував чемпіон світу з боксу у надважкій вазі, а заразом ще й і гравець Полісся Олександр Усик. Йому дуже не сподобалося суддівство серба Мілановича, але Юрій Вірт вважає таку критику рефері невиправданою.

«Грубих помилок з його боку я не побачив. Не варто виправдовувати поразку якимось не таким суддівством. Воно не було упередженим, на мою думку, не вплинуло на результат. Потрібно розбиратися в собі», – розповів Вірт в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол».

▶️ Відео голів у поєдинку Полісся VS Олімпія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ минулого сезону Полісся фінішувало на п'ятому місці.
  • Першою грою у кампанії 2024/25 рр. для команди Імада Ашура стане матч проти донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 11 серпня. Початок гри о 18:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн