Екстравагантна поведінка Усика, гол на 38-й секунді і вольова перемога: Полісся зіграло другий матч з Олімпією

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
233
3 голоси
Екстравагантна поведінка Усика, гол на 38-й секунді і вольова перемога: Полісся зіграло другий матч з Олімпією
Гравці Полісся та Олімпії Любляни. Фото: ФК Полісся
У четвер, 1 серпня, житомирське Полісся вилетіло з Ліги конференцій від словенської Олімпії Любляни. Історичний дебют у єврокубках для команди Геннадія Буткевича видався невдалим.

Полісся поступилося Олімпії Любляні (1:2) в номінально домашньому матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій після гостьової поразки із рахунком 0:2 та покинуло турнір.

Поєдинок для українського клубу, який відбувався за присутності чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBC, WBA та WBO Олександра Усика, розпочався чудово. Сам Усик потужно підтримував команду і співав популярний хіт.

🎤«Червона рута» у виконанні Усика на стадіоні🎤

Вже на 38-й секунді Олександр Назаренко прорвався по флангу й віддав передачу під удар на Богдана Кушніренка, який з лінії штрафного майданчика вгатив круглого у сітку.

Раділа команда Імада Ашура недовго, адже на 11-й хвилині Рауль Флоруц отримав пас від Жорже Сілви, розібрався з Едуардом Сарапієм й вразив ближній кут воріт.

⚽️Відео голів⚽️

Найкращий момент, аби вдруге вивести Полісся вперед, мав Олексій Гуцуляк, але на початку другого тайму м’яч після флангового навісу він переправив лише у стійку.

До фінального свистка гості встигли забити й переможний м'яч. Іван Дурдов на ближній стійці прошив ударом Олега Кудрика після подачі від Сілви.

Футбол. Ліга конференцій. Глівіце (Польща). Кваліфікація, другий раунд

Полісся – Олімпія Любляна – 1:2 (перший матч – 0:2)

Голи: Кушніренко, 1 – Флоруц, 11, 90+3 Дурдов

11 серпня Полісся стартує у новому сезоні УПЛ. Команда на виїзді зіграє з донецьким Шахтарем.