Футбол

«Застерігав від таких думок»: Буряк дав пораду Шовковському перед грою-відповіддю з Партизаном у Лізі чемпіонів

Віктор Глухенький
Переглядів 284
1 голос
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер Динамо Леонід Буряк поділився очікуваннями від матчу-відповіді киян у другому кваліфікаційному раунді ЛЧ проти сербського Партизана з Белграда, розповівши про бесіду з Олександром Шовковським.

Леонід Буряк розказав, що мав особисту розмову з головним тренером Динамо Олександром Шовковським кілька днів тому і порадив більш юному колезі не робити експериментів зі складом Динамо у грі-відповіді з Партизаном, попри те, що перевага киян після першого матчу вимірюється чотирма голами.

«Спілкувався з Шовковським пару днів тому. І я його застерігав від таких думок, бо всі ці ротації інколи погано закінчуються. Сезон тільки-но розпочався, футболістам потрібно грати – і чим більше в них буде ігрової практики, тим краще ж для них. Думаю, що потрібно випускати у Белграді той самий склад, що розпочинав у Любліні. 

Якщо ж хтось потребує ротації, додаткового відпочинку або навпаки додаткової практики, то зараз у тренерів є можливість зробити аж п’ять замін. Цього достатньо, щоб провести певні зміни у складі команди вже безпосередньо під час гри».

Однак Буряк не став тиснути авторитетом на Шовковського. 

«Я не можу радити Шовковському кого випускати, а кого – ні. Він – головний тренер і знає краще команду з середини. Однак на кону стоїть престиж Динамо, честь клубу. Тому результат повинен бути на першому місці», –  розповів Буряк в інтерв'ю сайту «Український футбол».

У першому поєдинку Динамо розтрощило Партизан з рахунком 6:2. Переможець дуелі між киянами та «гробарями» у наступному, третьому раунді кваліфікації ЛЧ, зіграє проти шотландського Рейнджерс.

▶️  Відео голів у першому поєдинку між Динамо і Партизаном дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Поєдинок-відповідь між Партизаном та Динамо буде зіграно сьогодні, у середу, 31 липня, в столиці Сербії Белграді.
  • Початок матчу, який пройде за порожніх трибун, заплановано на 21:00 за київським часом.
  • З букмекерськими розкладами на гру можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн