Партизан – Динамо: названо фаворита матчу-відповіді відбору ЛЧ, які шанси на гол у Ваната та Шапаренка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
449
3 голоси
Партизан – Динамо: названо фаворита матчу-відповіді відбору ЛЧ, які шанси на гол у Ваната та Шапаренка
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо (Київ)
31 липня буде зіграно матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між белградським Партизаном та київським Динамо. Букмекери вже визначилися з фаворитом та аутсайдером гри, а Sport-express.uа аналізує лінію.

Сьогодні, у середу, 31 липня, відбудеться поєдинок-відповідь другого кваліфікаційного раунду ЛЧ сезону 2024/25 рр. між сербським Партизаном з Белграда та київським Динамо.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Партизан» у столиці Сербії Белграді.

⏰ Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси обох колективів на успіх та визначилися з фаворитом і андердогом. На думку букмекерів – це команда Олександра Шовковського.

Коефіцієнти на матч Партизан VS Динамо:

  • Перемога Партизану – 4.15
  • Нічия – 3.95
  • Перемога Динамо – 1.87

Зважаючи на погром, який Динамо влаштувало Партизану у грі номер один (6:2) ставки на прохід команд до наступного раунду Ліги чемпіонів (за результатами двох матчів) не приймаються взагалі. Така позиція в лінії відсутня.

Що стосується результативності поєдинку, то аналітики впевнені, що гра у Белграді, як і перший поєдинок у Любліні, має потішити фанів чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає досить скромні 1.62.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом (більше 0,5) має форвард Динамо Владислав Ванат – 2.50.

Пристойний коефіцієнт на гол стоїть і навпроти прізвища Миколи Шапаренка – 3.00.