Футбол

«Всі розуміють, що потрібно тільки перемагати»: що говорив тренер збірної України (U-19) перед грою з Італією

Дмитро Чорнобай
Переглядів 301
1 голос
Дмитро Михайленко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України (U-19) Дмитро Михайленко прокоментував ситуацію в команді перед поєдинком проти Італії в рамках третього туру групового етапу Євро-2024.

Головний тренер збірної України (U-19) Дмитро Михайленко розповів про підготовку національної команди до матчу проти Італії в рамках третього туру Євро-2024:

«Перед грою з Італією всі розуміють, що потрібно тільки перемагати, щоб потрапити в півфінал. Тому нам потрібно вийти на поле з холодною головою, ризикувати, і зробити все, щоб створювати моменти і першому, і в другому таймах.

Мусимо мати баланс: дуже обережно зіграти в обороні, але й знаходити свої шанси в атаці», – заявив тренер в коментарі для УАФ.

Нагадаємо, що збірна України зіграє проти італійців сьогодні, 21 липня, о 21:00.

Турнірна таблиця на даний момент:

  • Нагадаємо, що у першому турі збірна України не зуміла обіграти Північну Ірландію. Гра завершилася з рахунком 0:0. У другому турі Україна зіграла в нульову нічию проти Норвегії.
  • У півфіналі зіграють дві найкращі команди від кожної групи.
  • Турнір є відбором на чемпіонат світу (U-20), який у 2025 році пройде в Чилі. Від Європи на змагання поїдуть п'ять команд: усі півфіналісти Євро-2024 та переможець матчу за п’яте місце, який між собою проведуть треті місця груп.

 

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн