Футбол

Декілька місяців тому в збірній України був конфлікт: один із лідерів команди був незадоволений діями Реброва

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1739
0 голосів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Між головним тренером збірної України Сергієм Ребровим та гравцем Олександром Зінченком декілька місяців тому виник конфлікт через тактичні ідеї наставника.

Гравець збірної України Олександр Зінченко та головний тренер національної команди Сергій Ребров мали конфлікт декілька місяців тому.

«Зінченко в таборі збірної був незадоволений методами роботи Реброва, який ходив та накручував пацанів, і казав типу: «Блін, ну у Реброва щось все незрозуміло, ми якось граємо дуже складно. Раніше все було просто». Це не було так: «Пацани, збираємося, у мене важлива інформація».

Я хотів би завершити цю історію, що цей конфлікт був вичерпаний не так, що пустили на самоплив. Ребров та Зінченко поговорили. За моєю інформацією, вони дійшли до спільного знаменника. Все окей, вони потисли руки», – розповів Ігор Бурбас.

У середу, 26 червня, у квартеті Е Євро-2024 відбулися фінальні поєдинки групового етапу. Україна поділила очки з Бельгією (0:0), а Словаччина та Румунія видали бойову нічию (1:1).

Таким чином, команду Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу, і вона з останнього місця покинула турнір.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн