Футбол

Президент Оболоні розкритикував українських арбітрів: власник киян відзначився критикою в бік суддів-жінок

Дмитро Чорнобай
Переглядів 143
0 голосів
Олександр Слободян. Фото: Google
Президент столичної Оболоні Олександр Слободян відверто зізнався, що йому не подобаються жінки-арбітри, які мають право працювати на поєдинках української Прем’єр-ліги.

Президент київської Оболоні Олександр Слободян в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» заявив, що жінки не повинні судити матчі чоловічих команд:

«В АПЛ, Ла Лізі, Бундеслізі, Серії А ми не бачимо масового характеру таких призначень. Франція, як виключення. Суто фізіологічно, жінки не встигають за перебігом подій в чоловічих іграх. Давайте тоді проводити змагання змішаних команд.

Якщо змішані бригади суддів, чому нема змішаних команд? Чому не фіксуються рекорди в різних видах спорту змішано, а окремо? Жінки фізично не можуть змагатися з чоловіками на рівних».

  • Київська Оболонь посіла 14-е місце за підсумками УПЛ, набравши 26 балів після 30-ти турів.
  • Кияни зіграють в стикових матчах за право збереження прописки проти Лівого Берега. Поєдинки відбудуться 29 травня та 2 червня.
  • Раніше Олександр Слободян відкрито назвав імена кількох арбітрів УПЛ, до роботи яких він має певні претензії та не хоче бачити на матчах свого ФК.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн