Футбол

«Настрій у хлопців бойовий, дуже серйозно готуємося»: Конопля розповів про налаштування перед грою з Англією

Руслан Мороз
Переглядів 777
0 голосів
Юхим Конопля, фото: Google
Захисник збірної України Юхим Конопля розповів про підготовку національної команди до матчу проти Англії у відборі на чемпіонат Європи 2024 року.

Захисник збірної України Юхим Конопля розповів про підготовку національної команди до матчу проти Англії у відборі чемпіонату Європи-2024.

«І стан поля, і сам стадіон – чудові. Настрій у хлопців бойовий, ми дуже серйозно готуємося до гри. Тренерський штаб дуже якісно підвів нас до цього матчу. Нам давали такі навантаження, які були потрібні, – комусь більше, комусь менше, бо після клубів усі були в різному стані. Зараз, я вважаю, ми в оптимальних кондиціях».

Конопля також сказав про налаштування збірної на гру.

«Ми налаштовані показувати агресію з перших хвилин поєдинку з Англією, бо граємо вдома. Я впевнений, буде дуже багато вболівальників, які підганятимуть нас уперед. Якщо виходити на гру із завданням лише не пропустити, то нічого хорошого із цього не вийде. Є план, і ми намагатимемося його дотримуватися», – сказав Конопля в коментарі для УАФ.

  • Команда Сергія Реброва сьогодні зіграє номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві. Початок – о 19:00.
  • Збірна України наразі провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн