Футбол

«Він вагається, переживає»: директор Дніпра-1 назвав гравця, який не хоче переїжджати в Дніпро

Ілля Деулін
Переглядів 404
0 голосів
Бланко. Фото: Дніпро-1
За словами комерційного директора Дніпра-1 В’ячеслава Фрідмана, в контексті повернення до Дніпра легіонерів команди бентежить не скільки безпекова ситуація, а скільки логістичні питання.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман у ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився настроями, які панують в команді через те, що остання після вильоту з єврокубків проводитиме матчі в Дніпрі.

Фрідман зазначив, що серед легіонерів панує занепокоєння радше з логістичних проблем:

«Бразильці всі їдуть. Бланко – вагається, переживає, навіть більше не від того, що щось прилетить, а з особистих питань. У нього сім’я живе в Барселоні, і якщо у нас, наприклад, буде кілька днів вихідних, як йому добиратися до Іспанії?» 

За словами функціонера, турбування є і у вітчизняних футболістів:

«Є і наші українські хлопці, які родом не з Дніпра, ‒ вони теж дуже хвилюються і нервують, я не буду їхніх прізвищ називати. Місцеві хлопці ‒ їм простіше, вони знають ситуацію у місті, проте нервують і вони. Прижилися усі вже в Ужгороді, а зараз треба переїжджати». 

Наостанок Фрідман зазначив про те, як просуваються пошуки головного тренера команди:

«Загалом непроста ситуація. Та й тренера команда поки що немає. За ці дні будемо щось вирішувати. Можливо, курс візьмемо на український вектор. Може, тимчасово запросимо якогось тренера. Подивимось».

  • Після відставки Олександра Кучера обов’язки керманича команди взяв на себе Валерій Городов.
  • В УПЛ Дніпро-1 має чотири очки та посідає 13 місце, але в дніпровської команди зіграно на два-три матчі менше, ніж у конкурентів.
  • Матч з ЛНЗ 3 вересня стане для Дніпра-1 останнім в Ужгороді. За словами Фрідмана, після цієї гри команда повернеться до Дніпра.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн