Бокс

«Технічно він не може йому програти»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 337
0 голосів
Тайсон Ф'юрі і Олександр Усик. Фото: Google
Колишній британський боксер Джордж Гроувс зробив прогноз на бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком. Експерт невпевнений, що між спортсменами наразі справді існує домовленість про поєдинок.

Колишній чемпіон світу в суперсередній вазі за версіями WBAsuper (2017—2018), IBO (2018–), WBA International (2016-2017), WBA Inter-Continental (2013), WBC Silver (2014) Джордж Гроувс невпевнений, що Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик насправді домовилася про очний поєдинок.

«Вже оголосили про бій між Усиком та Ф'юрі, але хто знає, чи правильно це зроблено, чи ні? Вони не оголосили дату і не провели із цього приводу пресконференцію. Чесно кажучи, я можу скептично ставитися до того, що це взагалі станеться».

Переконує експерта у тому, що договір між сторонами все ж таки підписаний, той факт, що не лише команда Ф’юрі, а й штаб Усика говорить про це. Гроувс вважає, що британцю невигідно проводити цей поєдинок.

«Ф'юрі вже перевищив свої можливості заробітку більше, ніж будь-хто інший, тому я впевнений, що зараз для нього набагато важливіше говорити всім, що він найкращий боєць у світі, ніж ризикнути програти хлопцю, який у хорошій формі, технічно дуже вмілий, непереможний та небезпечний».

Колишній боксер підкреслив, о для Ф’юрі ціна можливої поразки буде більшою.

«Ф'юрі може втратити набагато більше, ніж Усик, з точки зору того, що він проголошує себе народним чемпіоном і найкращим бійцем на планеті. Усик на шість дюймів нижчий і, ймовірно, на три стоуни легший, тому технічно британець не може йому програти», – цитує експерта Grosvenor Sport.

  • Нагадаємо, що бій між Ф’юрі та Усиком має відбутися на початку наступного року;
  • На кону буде стояти звання абсолютного чемпіона у хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн