«В нього кращий шанс, ніж люди думали раніше»: американський тренер дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1562
0 голосів
«В нього кращий шанс, ніж люди думали раніше»: американський тренер дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Колаж: Google
Тренер з боксу Тедді Атлас прокоментував перемогу Тайсона Ф’юрі над Франсісом Нганну, а також дав прогноз на наступний бій британця проти Олександра Усика.

Тедді Атлас проаналізував перемогу Тайсона Ф’юрі над Франсісом Нганну. Спеціаліст, попри поразку, відзначив камеруно-французького бійця.

«Я завжди казав, що не можна списувати з рахунків Нганну, бо він дуже атлетичний та може вдарити.. Навіть якщо він ніколи не боксував, він, дихав цим повітрям раніше. Коли на тебе тиснуть, певні люди випаровуються. Я не думав, що він випарується, бо він професійний боєць».

Експерт також поділився реакцією на нокдаун Ф’юрі, що відбувся у третьому раунді.

«Моя перша думка була: «Ого, прямо зараз він розуміє – цей бій не піде за задуманим сценарієм. Не буде такого, що він буде насолоджуватися». І ви могли це бачити за виразом його обличчя. Він зрозумів, що він там у справжньому бою».

Атлас зробив висновок про цей бій у контексті поєдинку Ф’юрі проти Олександра Усика.

«Цей бій не ставить під загрозу зустріч Ф'юрі – Усик. Однак він змушує людей думати, що в українця набагато кращий шанс, ніж вони думали раніше», – заявив Атлас у коментарі YouTube-каналу Boxing King Media.

  • Поєдинок між Усиком та Ф’юрі пройде за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті;
  • Матч повинен відбутися на початку наступного року.