Бокс

Відома журналістка розставила крапки щодо Усика і Ломаченка: вона «знищила» одного з чемпіонів світу

Дмитро Вєнков
Переглядів 1086
2 голоси
Василь Ломаченко та Олександр Усик, фото: Instagram
Відома журналістка Олена Курбанова відверто висловилася про українських зіркових боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка. До кожного з них в неї протилежне ставлення.

Журналістка Олена Курбанова в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua висловилася про українських боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка.

До чемпіона світу у хевівейті за версіями WBC, WBA та WBO Усика (22-0, 14 KO) в неї позитивне ставлення.

«Навіть я часто сперечаюся щодо нього з друзями, бо хтось його любить, а хтось ні, але, зрештою, весь світ знає про те, що Олександр Усик – це український боксер, супертяж, який має вже не всі поясни, але менше з тим».

На думку Курбанової, Усик виконує важливу соціальну місію.

«Він змушує всіх знати наш Гімн, говорити про те, що це український спортсмен. В першій лінії обов’язково сидять військові. І все це теж дуже важливі аспекти для нашої країни. І звісно, вони мене дуже вражають».

До володаря титулу IBF у легкій вазі Ломаченка (18-3, 12 КО) в журналістки протилежне ставлення.

«Мені здається, що він більше не є неоднозначним. Він якраз дуже однозначний. Неможливо не говорити про війну. Якщо я не помиляюся, на днях прилетіло в його дачу».

Курбанова вважає, що Ломаченко ігнорує тему війни свідомо.

«А я колись ще до повномасштабної війни була у його закладі, він створив тоді комплекс для відпочинку. І я знаю, що в той район теж були постійні прильоти. Так чувак, якщо твого бізнесу немає, в твій дім прилетіло, ти не можеш говорити, що ракети падають з неба!».

Журналістка пояснила різницю між боксерами.

«Ломаченко з однозначною позицією байдужості до нашої війни ставиться. Так і я, ставлюся до нього абсолютно негативно. Я готова завжди вписуватися за Усика, тому що мені здається, що він сьогодні надихає людей. І ми або в одному окопі всі говоримо про війну, допомагаємо війську».

Курбанова висловила розчарування позицією Ломаченка.

«Або на хіба ти потрібен. Ти не можеш бути людиною світу. Саме тому Ломаченко сьогодні ніхто. Про нього не говорять, він не стає якоюсь медійною людиною. І це скоріше сором. Сором, бо маючи такий талант, здібності, вплив на молодь, все це абсолютно втрачено».

Нагадаємо, що Усик з Ломаченком є давніми друзями і кумами. Вони разом виграли золоті медалі Олімпіади-2024.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн