Бокс

Боксер, що не дав Ломаченку стати абсолютним чемпіоном світу, назвав переможця бою українця з Девісом: заява

Дмитро Вєнков
Переглядів 5459
5 голосів
Джервонта Девіс і Василь Ломаченко. Колаж: Sport-express.ua
Американський чемпіон світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (20-1, 13 КО) висловився про можливий бій між українцем Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

Теофімо Лопес дав прогноз на можливий поєдинок між володарем титулу IBF у легкій ваговій категорії Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

На його думку, це протистояння буде дуже рівним, попри те, що Ломі та «Танку» 36 та 29 років відповідно.

«Моя думка постійно змінюється. Однак мені здається, що Ломаченко завдасть великих втрат Джервонті. Я не знаю. Мені здається, зараз… Лома голодний, не зрозумійте неправильно. Він зупинив Джорджа Камбососа в 11 раунді, він зробив багато речей, щоб повернутися».

Лопес пояснив, якої тактики ні в якому разі не можна допустити Ломаченку у бою проти Девіса.

«Мені просто здається, що потрібно дійсно пресингувати Джервонту. Якщо не будеш, то зрештою він звикне до цього. І ось чому його називають «Танком». Вони називають його «Танком», тому що вони звикли класти покришку в центрі рингу, ставити туди свої ноги й рубатися. Тож він звикне до цього».

Боксер поставив на свого земляка, зазначивши, що вирішальними стануть останні раунди.

«Я думаю, у Джервонти буде перевага наприкінці. Чи це буде нокаут, чи рішення суддів – я думаю, Джервонта в будь-якому разі переможе», – сказав Лопес в інтерв’ю YouTube-каналу «Title Sports Network».

  • Бій між Ломаченком та Девісом може пройти у кінці 2024 року;
  • У жовтні 2020 року Лопес здолав Ломаченка за очками одноголосним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі, завоювавши пояси IBF, WBA і WBO і франчайзинговий титул WBC.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн