Чемпіон WBO пояснив, як пройде бій Ломаченко – Девіс і хто переможе: кривдник українця виніс вердикти їм обом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2974
2 голоси
Чемпіон WBO пояснив, як пройде бій Ломаченко – Девіс і хто переможе: кривдник українця виніс вердикти їм обом
Джервонта Девіс і Василь Ломаченко. Колаж: Sport-express.ua
Американський чемпіон світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (20-1, 13 КО) висловився про можливий бій між українцем Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

Теофімо Лопес дав прогноз на можливий поєдинок між володарем титулу IBF у легкій ваговій категорії Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

Він висловився про те, чого можна очікувати від обох бійців у даному протистоянні.

«Я вірю, що «Танк» буде хвилюватися, виходячи на цей бій. Лома покаже свої навички, а Девіс спробує його вимотати. Ломаченку необхідно бити по корпусу. Девіс спробує потрясти його, викидаючи свій улюблений удар лівою».

На думку Лопеса, Ломаченко вже не показує колишніх високих результатів.

«Я люблю Лому. Він був жорстким бійцем, коли я з ним зустрічався. Але мені здається, що він уже не той, що раніше».

При цьому, як підкреслив боксер, і Девіс має прогалини у своїй майстерності.

«Але статистика ударів бою «Танка» проти Френка Мартіна показувала, що він програвав усі раунди. Він просто чекав одного потужного удару. Якщо Девіс битиметься так, то Лома переможе, оскільки триматиметься якомога далі від цього потужного удару. У нього є навички для цього».

Лопес вважає, що Девіс прагне скористатися поступовим падінням українця.

«Однак якщо команда Девіса хоче цього бою, то, тому що вірить, що «Танк» має перемогти Ломаченка, просто виходячи з того, що Лома на спаді».

В підсумку боксер поставив на свого земляка.

«Це чудова можливість для Top Rank і Ела Хеймона знайти спільну мову. Я вважаю, що це відкриє потенціал для більшої кількості боїв. Але я думаю, що «Танк» візьме гору», - сказав Лопес в інтерв’ю YouTube-каналу «Fight Hub TV».

  • Матч між Ломаченком та Девісом може пройти у листопаді 2024 року;
  • У жовтні 2020 року Лопес здолав Ломаченка за очками одноголосним рішенням суддів та завоював титули IBF, WBA і WBO у легкій вазі.