Бокс

«Все ще віриш у дива»: у команді Усика висміяли апеляцію Воррена щодо результату бою Дюбуа з нашим чемпіоном

Євген Чепур
Переглядів 1058
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Менеджер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Егіс Клімас висміяв спроби команди Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) та його промоутера Френка Воррена оскаржити результати бою з нашим чемпіоном.

Френк Воррен подав апеляцію на результат поєдинку Даніеля Дюбуа проти Олександра Усика. Промоутер британського бійця заявляв, що очікує на реванш свого бійця з українцем.

Егіс Клімас, що займає посаду менеджера Олександра Усика, у соціальних мережах висміяв спроби команди Дюбау оскаржити підсумку бою з нашим чемпіоном.

«Френку, ти займаєшся цією справою довше, ніж ми всі, і ти все ще віриш у дива. Ну, мужик, припини! Удар нижче пояса - це удар нижче пояса», — написав Клімас у твіттері. 

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. 
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн