Бокс

«Ми вже бачили несправедливі рішення»: колишній чемпіон світу – про збільшення суддів на бій між Усиком та Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 205
0 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон відреагував на пропозицію президента WBC Маурісіо Сулеймана, щоб на бою Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі працювало п'ять або шість суддів.

Джонні Нельсон прокоментував пропозицію президента WBC Маурісіо Сулеймана, щоб збільшити кількість суддів на поєдинок між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Думаю, число має бути непарним, тому що тут можуть початися проблеми. Судді мають бути відповідальними, до них потрібно прикріплювати рахунок чи резюме. Ми бачили несправедливі рішення у нашому спорті. Ми бачили втручання у наш спорт, але ніколи не було особистостей тих, хто робив це.

Суддів знайти легко, але ти їх просто забудеш. Потрібна велика прозорість роботи суддів. Якщо у них буде 5 суддів – це добре, але не треба робити парне число, це просто створить більше проблем», – сказав колишній чемпіон світу в коментарі для Sky Sports Boxing.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн