«Нас чекає найбільша подія за 25 років у надважкій вазі»: на бій Усик – Ф’юрі можуть збільшити кількість суддів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
563
2 голоси
«Нас чекає найбільша подія за 25 років у надважкій вазі»: на бій Усик – Ф’юрі можуть збільшити кількість суддів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Маурісіо Сулейман хоче збільшити кількість суддів, які працюватимуть на поєдинку між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Президент WBC заявив, що хоче збільшити кількість суддів на поєдинок між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Це моя порада. Подивимося. Бокс – це вид спорту, в якому дуже складно досягти змін. Ми традиціоналісти, ми не хочемо змін. Я продовжу вносити цю пропозицію. Деяким людям, відповідальним за ухвалення рішень, подобається ідея. Подивимося. У вас є два судді, в яких складний бій, і тоді один раунд може змінити весь результат.

Але якщо у вас більше суддів, то ймовірність неправильного результату зводиться до мінімуму. Але ми побачимо. Зараз на нас чекає найбільший бій за 25 років у надважкій вазі. Тому ми маємо постаратися зробити все можливе», – сказав Сулейман в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.