Баскетбол

«Вони фантастично розпочали чемпіонат»: Гінзбург назвав головних фаворитів групи Прометею у Єврокубку

Віктор Глухенький
Переглядів 525
0 голосів
Ронен Гінзбург. Фото: БК Прометей
Головний тренер Прометею Ронен Гінзбург детально «пройшовся» по головними конкурентам своєї команди у групі А Єврокубка. З десяти команд спеціаліст виокремив одного, яскравовираженого лідера.

Ронен Гінзбург вважає, що цьогоріч Прометей потрапив у дуже потужну Групу в Єврокубку, де зібрано одразу кілька пристойних колективів.

«У Венеції хороша команда. Безумовно, Бешикташ. Не думаю, що мені взагалі треба щось розповідати про Ховентут. «Хапоель»… Я сам з Ізраїлю, мені добре відомо, що там відбувається – у команди з’явився новий спонсор, і вони зібрали склад десь на сім-вісім мільйонів євро. 

Це я вже назвав чотири команди, а є й інші – ті ж Лондон Лайон» теж цілком можуть бути конкурентними. І навіть Вулвз». 

Однак, фаворит в битві за перше місце один, впевнений Гінзбург.

«Головна команда нашої групи для мене – це Париж. Вони зібрали дуже непоганий ростер, забравши п’ятьох чи шістьох гравців із минулорічного складу Бонна, який виграв баскетбольну Лігу чемпіонів, разом із головним тренером. 

Вони фантастично розпочали національний чемпіонат, здобувши чотири перемоги, причому всі – із різницею під 30 очок», – розповів Гінзбург в інтерв’ю Tribuna.

  • В першій грі цьогорічного Єврокубку «титани» з різницею в 20 пунктів розбили німецький Гамбург (97:77). 
  • У наступній грі Єврокубку Прометей буде протистояти на виїзді турецькому Бешикташу. Матч заплановано на 10 жовтня. Початок гри о 20:00.
  • 30 вересня Прометей розпочав висупи у Латвійсько-естонській баскетбольній лізі. Підопічні Ронена Гінзбурга розгромили в стартовому матчі нового сезону Віймсі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн