Баскетбол

Бостон готовий відрахувати Михайлюка: український баскетболіст визначився зі своїм майбутнім

Ілля Деулін
Переглядів 772
0 голосів
Святослав Михайлюк, Фото: ФБУ
Бостон Селтікс не розраховує на захисника Святослава Михайлюка і може відрахувати українця з команди. Втім, Свят планує підписати ще один негарантований контракт з клубом НБА.

Ситуація навколо захисника Бостон Селтікс Святослава Михайлюка починає драматизуватися. Клуб готовий відрахувати українця з команди.

Бостон нещодавно підписав розігруючого Дрю Холідея з Портленд Трейл Блейзерс. Таким чином, в складі команди вже є шість гравців основної ротації. Надалі Бостон робитиме ставку на перевірених ветеранів і підписуватиме гравців з досвідом виступів у плей-оф НБА. 

Свят до даної категорії не потрапляє, більше того, його контракт з Селтікс гарантований лише на 200 тисяч доларів і тому Михайлюк – один із головних кандидатів на відрахування. Втім, у Святослава вже є резервний варіант.

За повідомленням грецького порталу Apexsports, Михайлюк спробує ще раз підписати негарантований контракт з іншим клубом НБА і лише в разі невдачі буде розглядати варіанти з Європи.

  • Інтерес до українського захисника продовжує проявляти Панатінаїкос, з яким Михайлюка активно пов’язували влітку, і в Греції досі сподіваються підписати його.
  • Влітку Святославом, за повідомленням ЗМІ, також цікавився мадридський Реал – чинний переможець Євроліги.
  • Минулого сезону у складі Шарлотт Михайлюк за в середньому 22.5 хвилини на паркеті заробляв 10,6 очок, виконував 2,4 підбирання, 2,7 передач, 0,7 перехоплень.
  • Свят також був гравцем Лос-Анджелес Лейкерс, Детройт Пістолс, Оклахома-Сіті, Репторс 905, Торонто, Вестчестер та Нью-Йорку.
 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн