«Тіло вже відновилося після дев'яти попередніх матчів»: Ястремська прокоментувала перемогу у Лінці

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
470
0 голосів
«Тіло вже відновилося після дев'яти попередніх матчів»: Ястремська прокоментувала перемогу у Лінці
Даяна Ястремська, фото: Google
Півфіналістка Australian Open Даяна Ястремська продовжила свій сильний старт у 2024 році, обігравши в першому колі турніру WTA 500 у Лінці Еріку Андрєєву.

Ястремська розповіла про свої проблеми з джетлагом після перемоги у Лінці над росіянкою Ерікою Андрєєвою.

«Тепер я розумію. Тому що кожного дня, відколи я приїхала сюди, близько три-чотири години дня я відчувала, що дуже хочу спати. У мене досі триває адаптація після Австралії. Перший сет пройшов досить добре. У другому сеті я відчула таку сильну втому, ніби вже лягла в ліжко. У третьому сеті просто відпустила ситуацію.

Усе мало статися так, як мало статися. Я дуже рада, що змогла впоратися з деякими дрібницями. Я почуваюся дуже добре. Тіло вже відновилося після дев'яти попередніх матчів. Відчуваю, що триває період адаптації, ніби хочу спати. Впевнена, завтра буде набагато краще», – сказала Ястремська в коментарі для WTA.

  • Даяна втретє зіграла в Лінці та вперше виграла матч на цьому турнірі. У цьому сезоні українка перемогла в 11 поєдинках із 13.
  • У наступному раунді Ястремська зіграє проти третьої сіяної хорватки Донни Векич (№34 WTA).
  • В ексклюзивному інтерв'ю для сайту sport-express.ua Едуард Макаров, Вікторія Кутузова та Юрій Сапронов розібрали виступ Даяни Ястремської Australian Open та перспективи потрапляння до верхніх рядків світового рейтингу.