Стало відомо, скільки Кіченок та Остапенко заробили на Australian Open: пара дійшла до фіналу

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1589
0 голосів
Стало відомо, скільки Кіченок та Остапенко заробили на Australian Open: пара дійшла до фіналу
Людмила Кіченок та Єлена Остапенко, фото: Google
28 січня українська тенісистка Людмила Кіченок провела фінальний матч парного розряду на Відкритому чемпіонаті Австралії 2024. У парі з Єленою Остапенко вона поступилася у вирішальному матчі.

У поєдинку за трофей австралійського мейджора українка Кіченок та її напарниця Єлена Остапенко (Латвія) у двох сетах поступилися тандему Се Шувей (Китайський Тайбей) / Елізе Мертенс (Бельгія).

Кіченок та Остапенко виграли п'ять матчів на Australian Open 2024 у парі.

За свої виступи вони на двох заробили 250 тисяч доларів (125 тисяч для кожної). Переможниці турніру отримають 483 тисячі доларів.

  • Людмила та Єлена вперше зіграли у вирішальному матчі у парному розряді турніру серії Grand Slam. Також вдруге в історії у фіналі парного турніру Australian Open зіграла представниця України. У 2008 році титул у Мельбурні виграли сестри Бондаренко.
  • Остапенко стала четвертою з діючих тенісисток, яка дійшла до фіналу на мейджорах в одиночному та обох парних розрядах. 
  • В ексклюзивному інтерв'ю для сайту sport-express.ua перший тренер фіналістки Australian Open у парному розряді Кіченок – Ірина Ляміна – розповіла, завдяки яким якостям Людмила досягла найвищих результатів у кар'єрі.