Без титулу: Кіченок та Остапенко програли у фіналі парного розряду на Australian Open

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
660
0 голосів
Без титулу: Кіченок та Остапенко програли у фіналі парного розряду на Australian Open
Людмила Кіченок та Єлена Остапенко, фото: Google
Українська тенісистка Людмила Кіченок не зуміла здобути титул парного розряду на Відкритому чемпіонаті Австралії. Кіченок в парі з Єленою Остапенко програла у фіналі.

Кіченок не змогла виграти титул парного розряду на Australian Open. 

У фінальному поєдинку австралійського мейджора українка та її напарниця Єлена Остапенко (Латвія) у двох сетах поступилися тандему Се Шувей (Китайський Тайбей) / Елізе Мертенс (Бельгія).

Пари провели перший очний поєдинок. Людмила та Альона вперше зіграли у вирішальному матчі у парному розряді турніру серії Grand Slam.

Також вдруге в історії у фіналі парного турніру Australian Open зіграла представниця України. У 2008 році титул у Мельбурні виграли сестри Бондаренко.

Australian Open. Пари. Фінал.

Людмила Кіченок (Україна) / Альона Остапенко (Латвія) – Се Шувей (Китайський Тайбей) / Елізе Мертенс (Бельгія) – 1:6, 5:7

  • Остапенко стала четвертою з діючих тенісисток, яка дійшла до фіналу на мейджорах в одиночному та обох парних розрядах. Раніше це робили Вікторія Азаренко, Барбора Крейчикова та Вінус Вільямс.
  • Се Шувей нещодавно оголосила про завершення кар'єри в одиночному розряді, вона зуміла взяти титул в Австралії як у парі, так і в міксті.
  • Мертенс виграла четвертий трофей на турнірах серії Grand Slam та другий на Australian Open. 
  • Раніше в ексклюзивному інтерв'ю для sport-express.ua Едуард Макаров, Вікторія Кутузова та Юрій Сапронов розібрали виступ Даяни Ястремської на Australian Open та перспективи потрапляння до верхніх рядків світового рейтингу.