«В першому сеті ми домінували на корті»: Мертенс і Шувей впевнені, що заслужено обіграли Кіченок та Остапенко

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
241
0 голосів
«В першому сеті ми домінували на корті»: Мертенс і Шувей впевнені, що заслужено обіграли Кіченок та Остапенко
Альона Остапенко та Людмила Кіченок. Фото: Google
Бельгійка Елізе Мертенс і Се Шувей із Тайваню прокоментували фінал Australian Open в парному розряді, в якому вони переграли українсько-латвійську пару Людмила Кіченок та Альона Остапенко.

Елізе Мертенс та Се Шувей прокоментували переможний поєдинок проти Людмили Кіченок та Альони Остапенко у фіналі Australian Open в парному розряді:

«Я думаю, що ми стартували дуже потужно. Це був насправді важкий матч у другому сеті, але в першому сеті ми дійсно домінували на корті. Наші суперниці грали краще в другій партії, вони трохи більше увійшли в гру, що, звичайно, трохи ускладнило ситуацію для нас», – розповіла Елізе Мертенс на пресконференції.

«У парному розряді я завжди розслаблена. Здебільшого, як я вже говорила, я завжди намагаюся отримати задоволення від гри і намагаюся знайти партнерку, з якою ми будемо допомагати один одному, – заявила Се Шувей після гри.

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту sport-express.ua перший тренер фіналістки Australian Open у парному розряді Кіченок – Ірина Ляміна – розповіла, завдяки яким якостям Людмила досягла найвищих результатів у кар'єрі.

  • Се Шувей нещодавно оголосила про завершення кар'єри в одиночному розряді, вона зуміла взяти титул в Австралії як у парі, так і в міксті.
  • Елізе Мертенс виграла четвертий трофей на турнірах серії Grand Slam та другий на Australian Open.