Україно-російську дуель світ не побачить: визначилася суперниця Ястремської за вихід у фінал Australian Open

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
576
0 голосів
Україно-російську дуель світ не побачить: визначилася суперниця Ястремської за вихід у фінал Australian Open
Даяна Ястремська, фото: Hamburg European Open
Українська тенісистка Даяна Ястремська (WTA №93) дізналася свою суперницю в 1/2 фіналу турніру Australian Open-2024. Їй доведеться зіграти проти китаянки Цінь Вень Чжен (WTA №15).

Даяна Ястремська у півфіналі тенісного турніру Australian Open-2024 зіграє проти Цінь Вень Чжен.

Суперник українки визначався у матчі Вень Чжен проти росіянки Анни Калінської (WTA №75). Фаворитка пари здобула важку перемогу із рахунком 2:1.

Результат першого сету визначив тайбрейк. Вирішальний відрізок краще провела «нейтральна» тенісистка, яка виграла з рахунком 7:4.

Друга партія також розпочалася у близькій боротьбі, однак за рахунку 3:3 Вень Чжен забрала три гейми поспіль та перемогла у сеті – 6:3.

У кінцевому сеті Калінская виграла перший гейм, але наступні чотири програла. За рахунку 1:4 вона викликала на корт фізіотерапевта. Після медичної паузи Вень Чжен виграла два гейми поспіль та довела гру до перемоги – 6:1.

Теніс. Australian Open (жінки). Мельбурн (Австралія). Індивідуальний розряд. 1/4 фіналу

Анна Калінская – Цінь Вень Чжен (Китай) – 1:2 (7:6 (4), 3:6, 1:6)

  • Зазначимо, що півфінальний матч Ястремської проти Вень Чжен пройде у четвер, 25 січня. Матч відбудеться о 12:00 за Києвом.
  • Переможниця цього півфіналу зіграє у матчі за титул проти сильнішої тенісистки у парі Коко Гофф (США, WTA №4) – Аріна Соболенко (Білорусь, WTA №2).
  • Додамо, що sport-express.ua записав інтерв'ю з колишніми тренерами Ястремської, ознайомитися з ним можна за посиланням.