«Вона буде фавориткою, тому мені нічого втрачати»: Світоліна відреагувала на жереб Australian Open

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
369
0 голосів
«Вона буде фавориткою, тому мені нічого втрачати»: Світоліна відреагувала на жереб Australian Open
Еліна Світоліна. Фото: AP Photos
Відома українська тенісистка Еліна Світоліна після перемоги у 1/16 фіналу Australian Open поділилася очікуваннями від гру у наступній стадії змагань проти чешки Лінди Носкової.

Еліна Світоліна здобула перемогу над швейцарською тенісисткою Вікторією Голубіч (2:0) в 1/16 фіналу Australian Open і тепер зустрінетсья з Ліндою Носковою, яка вибила зі змагань першу ракетку світу Ігу Швьонтек (2:1).

Українка вважає, що її суперниця буде фаворитом, але не переймається з цього приводу.

«Це буде хороший матч, ще один виклик для мене. Вона молода гравчиня, але перемога над першою ракеткою світу додає трохи більше тиску на неї. 

Думаю, вона буде фавориткою, тому мені нічого втрачати. Для мене це буде просто ще одна можливість зіграти у четвертому раунді. Я з нетерпінням чекаю цього», – сказала українка після тріумфу.

  • Світоліна і Носкова вперше зустрінуться у межах основного туру. Матч відбудеться у понеділок, 22 січня, початок — орієнтовно о 4:30 за київським часом.
  • Особистим рекордом на кортах Мельбурна для Світоліної залишаються чвертьфінали 2018-2019 років.
  • Окрім Еліни, участь в одиночних змаганнях Australian Open продовжують Марта Костюк і Даяна Ястремська. Костюк вже пробилась у чвертьфінал, встановивши особистий рекорд на Грендслемах.