«Для мене це означає багато»: Костюк відреагувала на приниження росіянки Тимофєєвої на Australian Open

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
350
0 голосів
«Для мене це означає багато»: Костюк відреагувала на приниження росіянки Тимофєєвої на Australian Open
Марта Костюк. Фото: Google
Марта Костюк прокоментувала свій вихід до 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024, який став реальністю після того, як українка розмазала по корту росіянку Марію Тимофєєву (2:0).

Після завершення переможного поєдинку проти Марії Тимофєєвої (WTA 170) в 1/8 фіналу Australian Open (2:0) Марта Костюк (WTA 37) прокоментувала свій історичний успіх у флеш-інтерв'ю.

«Для мене це означає багато. Я досі не можу це усвідомити, бо під час перерви я сказав тренеру, що не відчуваю, що граю у четвертому раунді. Я не знаю. Такого відчуття не було.

Я не відчувала тиску. Дуже добре провести такий матч на турнірі Grand Slam. Наразі є більше часу на відновлення. Більше часу, щоби все обробити. Для мене це був хороший матч. Я дуже рада, що нарешті можу грати так агресивно, як хочу», –  наводить слова Костюк Х-акаунт The Tennis Letter.

  • У чвертьфіналі Australian Open 2024 Марта Костюк зіграє проти четвертої ракетки світу американки Коко Гофф, яка раніше виграла у полячки Магдалени Френх. 
  • Для Костюк це буде перший у кар'єрі чвертьфінал на рівні турнірів серії Grand Slam.
  • До цього її найкращим результатом був четвертий раунд на Ролан Гаррос у 2021 році, де вона поступилася Ізі Свьонтек з Польщі.
  • Нагадаємо, що боротьбу на кортах Мельбурна продовжують ще дві українські тенісистки: Еліна Світоліна та Даяна Ястремська. Еліна у 1/8 фіналу зіграє проти Лінди Носкової, а Даяна зустрінеться з Вікторією Азаренко. Українки проведуть свої поєдинки четвертого раунду 22 січня
  • Еліна у 1/8 фіналу зіграє проти Лінди Носкової, а Даяна зустрінеться з Вікторією Азаренко. Українки проведуть свої поєдинки четвертого раунду 22 січня