«Відчуваю, що стаю все кращою і кращою»: Світоліна озвучила амбітні плани на 2024 рік

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
325
0 голосів
«Відчуваю, що стаю все кращою і кращою»: Світоліна озвучила амбітні плани на 2024 рік
Еліна Світоліна. Фото: Google
Одна з головний олімпійських надій України, тенісистка Еліна Світоліна, відверто розповіла про свою мету на 2024 рік. Українка має на меті повернути втрачені позиції в рейтингу АТР.

Еліна Світоліна (№23 WTA) без зайвої скромності розповіла про свою мету на 2024 рік у спортивній площині свого життя. 

«Іноді життя йде дуже швидко – здається, що швидкість 200 миль на годину – тому важливо зупинитись та озирнутися назад. На US Open я рухалась не так добре, як хотіла через травму кісточки, але тепер я повернулася і задоволена своїм прогресом у Мельбурні.

Щодо тенісу, я відчуваю, що стаю все кращою і кращою, і фізично стаю сильнішою. Моя мета на цей рік — повернутися до топ-10 світового рейтингу, і з огляду на те, як я зараз почуваюся, я вірю, що зможу це зробити», – розповіла Світоліна в інтерв'ю ВВС.

Нагадаємо, що після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.

  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2).
  • Еліна Світоліна виграла 17 турнірів WTA в одиночному розряді та два — в парному та тричі діставалася півфіналів на турнірах Великого шолома (2019, 2023).