«Тільки їй про це не кажіть, окей?»: Стаховський оцінив шанси Світоліної перемогти на Australian Open

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
294
0 голосів
«Тільки їй про це не кажіть, окей?»: Стаховський оцінив шанси Світоліної перемогти на Australian Open
Еліна Світоліна. Фото: Google
Колишній капітан чоловічої збірної України з тенісу, володар чотирьох титулів АТР Сергій Стаховський вважає, що Еліна Світоліна має всі передумови для того щоб тріумфувати на цьогорічному Відкритому чемпіонаті Австралії.

Сергій Стаховський впевнений, що Еліна Світоліна попри тривалу паузу у кар'єрі через народження доньки, а потім травму, цілком може здійняти над головою трофей Australian Open 2024.

«Щодо форми, в якій вона (Світоліна) перебуває зараз, думаю, питання в її готовності стояти не має. Турніру в Окленді, де Еліна дійшла до фіналу, це підтверджує. Світоліна має всі передумови, щоб перемогти на Australian Open. 

Для Світоліної цей сезон дуже важливий. І, знаєте, я впевнений, що в цьому році ми побачимо Еліну у фіналі одного з турнірів Великого шолому. Тільки їй про це не кажіть, окей?», –  розповів Стаховський в інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.

  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2).
  • Еліна Світоліна виграла 17 турнірів WTA в одиночному розряді та два — в парному та тричі діставалася півфіналів на турнірах Великого шолома (2019, 2023).