Україна – США: колишній капітан нашої збірної зробив прогноз на матч

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
391
0 голосів
Україна – США: колишній капітан нашої збірної зробив прогноз на матч
Сергій Стаховський. Фото: Google
Відомий український тенісист Сергій Стаховський, який зараз служить у ЗСУ та боронить державу від російського агресора, поділився думками щодо шансів збірної України у протистоянні з американцями у Кубку Девіса.

Сергій Стаховський в інтерв’ю для «Sport-express.ua» заявив, що шанси в українців на позитивний результат після зустрічі з американцями у Кубку Девіса є.

«Коли тенісист виходить на корт, то рахунок 0:0, шанси рівні. Теніс не такий простий спорт, як може здатися. Є купа випадків коли гравці не з першої сотні рейтингу АТР перемагають людей з першої сотні чи навіть семиразових переможців Вімблдону».

Ексзірка тенісу натякнув на той факт, що суперник недооцінює нашу команду.

«Американці, дізнавшись, що гратимуть проти українців, певно, вже завчасно вважають себе переможцями. Мовляв, пощастило їм з суперниками».

Також військовий не бачить у лідері США непереможного гравця.

«Так, нашим хлопцям бракує досвіду баталій з гравцями високого рівня, але той же Тейлор Фріц – лідер американців, попри те що дуже міцно грає на м’ячі, тримає темп, не є якимось віртуозом, якого нереально перемогти», — сказав Стаховський.

  • Стаховський володар чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох титулів ATP у парному розряді, а до початку повномасштабного вторгнення займався виноробством.
  • Також Сергій був капітаном нашої збірної.
  • Національна команда України вперше гратиме проти команди США, яка 32 рази у своїй історії вигравала титул Кубка Девіса.
  • Переможці цієї стадії приєднаються до Італії та Австралії (чинних переможця та фіналіста турніру) та двох володарів вайлдкарду від організаторів – Великої Британії та Іспанії.
  • Матчі кваліфікації фінального турніру Кубка Девіса-2024 відбудуться 2-3 та 3-4 лютого 2024 року.
  • Вирішальні матчі Кубка Девіса-2024 відбудуться в іспанській Малазі.