«Для мене не важливо, хто стоїть на іншій половині корту»: Світоліна – про першу суперницю на Australian Open

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
527
0 голосів
«Для мене не важливо, хто стоїть на іншій половині корту»: Світоліна – про першу суперницю на Australian Open
Еліна Світоліна. Фото: Google
Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про першу суперницю на Australian Open 2024 року – тенісистка заявила, що вперше чує прізвище своєї суперниці.

Еліна Світоліна поділилася думками щодо майбутньої суперниці на Australian Open 2024 року:

«Я вперше чую прізвище своєї суперниці, але це нормально, бо вона молода і лише зараз починає грати на найвищому рівні. Але ми з тренером вже проробили цю роботу перед матчем: подивилися її матчі у YouTube, як вона грала в Аделаїді, у Куйонзі. Тому ми розуміємо, як вона грає і чого від неї чекати.

Для мене зараз головне – фізично почуватися на 100%, і зосередитися на своїй грі. Для мене не важливо, хто стоїть на іншій половині корту, для мене пріоритет – сфокусуватися на тому, що я можу контролювати сама та працювати над своєю грою», – заявила тенісистка в коментарі для ВТУ.

  • Нагадаємо, що у стартовому поєдинку на турнірі Еліна Світоліна зіграє проти Тейли Престон (Австралія, №203 WTA).
  • Тенісистки Даяна Ястремська, Дарія Снігур, Юлія Стародубцева, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко та Марта Костюк складуть компанію першій ракетці України на Australian Open 2024 року.
  • Капітан жіночої збірної України з тенісу Михайло Філіма в ексклюзивному інтерв’ю для sport-express.ua розповів про свої очікування від гри наших дівчат на Australian Open.