Без боротьби: Надія Кіченок вийшла до півфіналу парного турніру WTA 250

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
189
0 голосів
Без боротьби: Надія Кіченок вийшла до півфіналу парного турніру WTA 250
Надія Кіченок та Анна Даніліна. Фото: Google
Перша ракетка України згідно з рейтингом ФТУ Надія Кіченок зіграє у півфіналі парного турніру WTA 250 у Хобарті (Австралія). Одна з суперниць українки та Анни Даніліної травмувалася.

Надія Кіченок має реальну нагоду здобути трофей на турнірі WTA 250 в австралійському Хобарті у парному розряді.

Справа в тім, що наша співвітчизниця та її напарниця Анна Даніліна з Казахстану у чвертьфіналі мали зустрітися з парою Надя Подороска (Аргентина) / Майяр Шеріф (Єгипет). Проте представниця Аргентини отримала травму у поєдинку одиночного розряду та знялася зі змагань. 

Тож, Кіченок та Даніліна без боротьби вийшли до 1/2 фіналу і мають зайвий час для перепочинку та підготовки до наступного протистояння.

  • У півфіналі турніру в Хобарті Кіченок та Даніліна зіграють проти переможниць зустрічі Дезіре Кравчик / Єна Сібахара – Гуо Ханью / Сінью Янь.
  • У ніч на 9 січня Надія та Анна успішно стартували на змаганнях на кортах Австралії, вигравши у пари Лідія Морозова / Катажина Пітер у двох сетах.
  • Рідна сестра Надії Людмила Кіченок та латишка Олена Остапенко також нині переможно крокують кортами у Хобарті. В 1/4 фіналу цього турніру україно-латвійський дует зустрінеться з чешкою Катериною Синяковою та білорускою Олександрою Саснович.