«Я буду дуже щаслива, якщо мене запросять»: Цуренко розповіла про готовність виступати за збірну України

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
262
0 голосів
«Я буду дуже щаслива, якщо мене запросять»: Цуренко розповіла про готовність виступати за збірну України
Леся Цуренко, фото: Google
Українська тенісистка Леся Цуренко заявила про готовність виступати за національну команду у Кубку Біллі Джин Кінг.

Леся Цуренко розповіла про готовність виступати за збірну України.

«Чи побачимо ми тепер Лесю Цуренко у збірній? Думаю, що побачимо. Звичайно, буду дуже щаслива, якщо покличуть до збірної наступного року. Я дуже рада взяти участь і стати частиною команди в матчах Кубка Біллі Джин Кінг, а в перспективі і зіграти на Олімпіаді в Парижі».

Також Цуренко прокоментувала перехід жіночої збірної України під шефство фонду Еліни Світоліної.

«Я знала про це рішення за деякий час до офіційного оголошення і ставлюся до нього дуже позитивно. Це щось таке нове та свіже для українського тенісу, для жіночої збірної. Я думаю це має дати значний поштовх у розвитку і ми як команда зможемо досягти відмінних результатів. Я дуже вірю в позитивне майбутнє», – сказала Цуренко в коментарі для ВТУ.

  • Цуренко виступала за національну команду України з 2011 до 2020 року. Леся провела 30 матчів (24 в одиночному та шість у парному розряді) за команду.
  • 12-13 квітня 2024 року відбудеться матчове протистояння між Україною та Румунією у рамках кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг. 
  • Наступні чотири роки Фонд Еліни Світоліної візьме участь у формуванні стратегії та підготовці жіночої збірної України у командному чемпіонаті світу з тенісу.