Фонд Світоліної керуватиме збірною України з тенісу: деталі співпраці тенісистки та української федерації

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
242
0 голосів
Фонд Світоліної керуватиме збірною України з тенісу: деталі співпраці тенісистки та української федерації
Еліна Світоліна. Фото: Google
Наступні чотири роки Фонд Еліни Світоліної візьме участь у формуванні стратегії та підготовці жіночої збірної України у командному чемпіонаті світу з тенісу.

Федерація Тенісу України та Фонд Еліни Світоліної уклали договір про співпрацю.

Наступні чотири роки українська тенісистка візьме в управління жіночу збірну України у командному чемпіонаті світу з тенісу.

Еліна Світоліна братиме активну участь у формуванні стратегії та підготовці збірної до високих стандартів змагань.

«Сьогодні шість українських спортсменок входять до числа 100 найуспішніших тенісисток світу. І під управлінням фахової команди Фонду національна збірна здатна продемонструвати високий результат у Кубку Біллі Джин Кінг – жіночому командному чемпіонаті світу з тенісу. У нас є всі шанси на те, щоб привезти кубок світу в Україну», – поділилася емоціями українка у Facebook.

  • Еліна Світоліна є офіційним послом платформи UNITED24, яка створена для збору коштів Україні, а також медійної та інформаційної підтримки нашої держави.
  • Після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.
  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2 (3:6, 3:6).
  • В оновленому рейтнгу WTA Світоліна займає 25-ту сходинку.