«Я почуваюся чудово»: Марченко прокоментував здобуття двох особистих титулів за один сезон

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
753
0 голосів
«Я почуваюся чудово»: Марченко прокоментував здобуття двох особистих титулів за один сезон
Ілля Марченко. Фото: Google
Український тенісист Ілля Марченко прокоментував свою перемогу на турнірі ATP Challenger Tour у Гамбурзі. Цей титул став другим для українця в сезоні.

Ілля Марченко (№212 АТР) прокоментував свою перемогу на турнірі ATP Challenger Tour у Гамбурзі:

«Мені вперше вдалося виграти два особистих титули за один сезон. У 36 років це, чесно кажучи, досить дивно, але я почуваюся чудово. Завдяки цій перемозі я, найімовірніше, потраплю в кваліфікацію Australian Open. У мене є шанс завершити рік у топ-150. Досягти всього цього наприкінці кар'єри - просто чудово.

Це був дуже хороший турнір. Організація була ідеальною. Трансфер завжди був вчасно, що важливо для нас, гравців. Умови в залі відповідали моїй грі, а підтримка глядачів була неймовірною. Я щасливий, що побував тут. Виграти свій 10-й титул на турнірах Challenger – це великий момент у моїй кар'єрі», – сказав українець у коментарі для TNB.

  • Для Іллі Марченка здобутий титул у Гамбурзі став другим у сезоні. У липні Ілля став переможцем хардового челенджера в Салінасі (Еквадор).
  • Завдяки перемозі в Німеччині, з нового тижня український тенісист піднявся в рейтингу АТР на 36 позицій і тепер займає 212-у сходинку.