Снігур вилетіла із турніру WTA 250 у Румунії: Дар'я програла німкені у чвертьфіналі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
529
0 голосів
Снігур вилетіла із турніру WTA 250 у Румунії: Дар'я програла німкені у чвертьфіналі
Дар'я Снігур. Фото: Google
Дев'ята ракетка України серед жінок Дар'я Снігур не змогла перемогти у своєму дебютному чвертьфіналі на рівні WTA-туру. Наша спортсменка поступилась німкені Корпач.

Українська тенісистка Дар'я Снігур (WTA 154) здорово розпочала зустріч проти німкені Тамари Корпач  (WTA 105), тріумфувавши в першому сеті, але впідсумку наша співвітчизниця не змогла перемогти у своєму дебютному чвертьфіналі на рівні WTA-туру.

Трьохсетовий двобій тривав дві години та сім хвилин. За цей час українка зробила шість подвійних помилок та жодного разу не спромоглася подати на виліт. 

WTA 250. Клуж-Напока (Румунія). Третій раунд

Дар'я Снігур (Україна) - Тамара Корпач (Німеччина) 1:2 (6:3, 2:6, 4:6)

  • Цього сезону Снігур тричі зіграла в основній сітці турнірів WTA: у червні вона пройшла кваліфікацію і виграла один матч у Ноттінгемі (WTA 250), а через місяць поступилася на старті у Варшаві (WTA 250).
  • Тамара Корпач у півфіналі зустрінеться з переможницею матчу Єва Лис (Німеччина) - Катерина Макарова (країна-помилка). Для німкені це буде четвертий півфінал у кар'єрі та другий цього року. У попередніх трьох випадках їй не вдалося вийти до фіналу.