Тріумф українок: Завацька, Кіченок та Снігур здобули перемоги в першому колі турнірів WTA 125 та ITF

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
639
0 голосів
Тріумф українок: Завацька, Кіченок та Снігур здобули перемоги в першому колі турнірів WTA 125 та ITF
Катаріна Завацька. Фото: Google
Імена українських тенісисток лунають від Китаю до Португалії. Одразу три наші співвітчизниці сьогодні, 19 вересня, здобули три синхронні перемоги на трьох різних турнірах.

Дев’ята ракетка України Катаріна Завацька (WTA 194) обіграла австралійку Астру Шарму (WTA 148) у першому колі турніру WTA 125 в італійській Пармі.

Єдиним мінусом у поєдинку для українки, над яким їй слід добре попрацювати, була кількість подвійних помилок – аж шість!

WTA 125, Парма (Італія), перше коло

Катаріна Завацька (Україна) – Астра Шарма (Австралія) – 2:1 (7:5, 4:6, 6:3)

  • У другому колі Катаріна Завацька зіграє проти другої сіяної на турнірі, румунської тенісистки Анни Богдан (WTA 71), яка у двох сетах обіграла іспанку Марину Бассольс Ріберу.

В португальському Калдаш-да-Раїнья Дар'я Снігур (WTA 152) обіграла естонку Єлєну Малигіну (WTA 327) у першому колі турніру Світового туру ITF W60+H.

Світовий тур ITF W60+H, Калдаш-да-Раїнья, Португалія, хард, перше коло

Дар'я Снігур (Україна) – Єлєна Малигіна (Естонія) – 2:0 (6:2, 6:0).

  • У другому колі змагань українка зіграє з переможницею поєдинку між хорваткою Леаєю Бошкович (WTA 293) та Аліною Корнєєвою (WTA 186) з країни-404.

А третя ракетка України Надія Кіченок в парі з німкенею Анню-Лєною Фрідзам вийшли до чвертьфіналу турніру WTA 250 у китайському Гуанчжоу у парному розряді.

У першому колі україно-німецька пара у трисетовому матчі обіграла аргентинку українського походження Надію Подороску та представницю Франції Діан Паррі.

WTA 250, Гуанчжоу, Китай, хард, перше коло

Надія Кіченок (Україна)/Анна-Лєна Фрідзам (Німеччина) – Надя Подороська (Аргентина)/Діан Паррі (Франція) – 2:1 (1:6, 6:1, 10:2)

  • У чвертьфіналі Надія Кіченок та Анна-Лєна Фрідзам зіграють проти переможниць матчу перших сіяних, американки Сабріни Сантамарія та росіянки Яни Сизікової проти ще однієї американської тенісистки Куїн Глісон та грузинки Натели Дзаламідзе.