Костюк останньою з українок залишила одиночний розряд US Open: у третьому сеті Марта вела з брейком (відео)

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
106
0 голосів
Костюк останньою з українок залишила одиночний розряд US Open: у третьому сеті Марта вела з брейком (відео)
Марта Костюк. Фото: US Open
Перша ракетка Українка завершила свої виступи на кортах Flushing Meadows у третьому колі після зустрічі з господаркою турніру Еммою Наварро.

US Open продовжує зберігати реноме одного з найнезручніших для українок турнірів «Великого Шолому». Не дивлячись на рекордне представництво наших тенісисток в одиночному розряді (сім спортсменок), до 1/8 не добралася жодна з наших співвітчизниць.

Якщо Еліні Світоліній важко дорікнути за поразку від чинної чемпіонки, то Марта Костюк була зобов’язана вигравати свій матч третього кола. Так, американку Емму Наварро підтримували сильніше, але ж грала вона точно не краще.

У вирішальному сеті українка вела з брейком (1:3), але потім програла п’ять геймів поспіль, а з ними – і весь матч.

US Open. Одиночний розряд. Третє коло

Наварро (США, 12) – Костюк (Україна, 19) – 6:4, 4:6, 6:3.

  • Зазначимо, що українки три роки поспіль не можуть подолати бар’єр третього раунду US Open. Нашим найкращим виступом у Нью-Йорку залишається півфінал Світоліної у 2019 році.
  • На цьогорічному Відкритому чемпіонаті США наша країна зберігає представництво у парному розряді. Сьогодні свої другі матчі проведуть Костюк (в тандемі з румункою Русе) і Людмила Киченок (в дуеті з латвійкою Остапенко).