Світоліна знялася з турніру в Палермо: українка назвала причину такого рішення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
355
2 голоси
Світоліна знялася з турніру в Палермо: українка назвала причину такого рішення
Еліна Світоліна. Фото: Google
Перша ракетка України Еліна Світоліна повідомила, що не братиме участі у престижному ґрунтовому турнірі WTA 250 у Палермо. Причина – проблеми зі здоров’ям.

Еліна Світоліна (№21 WTA) повідомила, що їй потрібно взяти ігрову паузу. Українка офіційно заявила, що знялася з ґрунтового турніру WTA 250 у Палермо (Італія).

«За порадою моєї команди медиків та фізіотерапевтів, я не зможу брати участь у змаганні у Палермо. Я з великим нетерпінням чекала можливості зіграти перед чудовими вболівальниками у Палермо, але мені потрібно стежити за своїм здоров'ям.

Я сподіваюся повернутися до змагань у турі WTA, коли буду фізично здатна. Дякую за вашу підтримку та розуміння», – цитує Світоліну  Palermo Ladies Open.

  • Останнім турніром у якому брала участь Світоліна був Вімблдон, де вона дійшла до стадії 1/4 фіналу турніру. На цій стадії Еліна програла представниці Казахстану Єлені Рибакіній (№4 WTA) 0:2 (3:6, 2:6).
  • Наша співвітчизниця не змогла захистити очки за минулорічний півфінал трав’яного мейджора і після завершення турніру опуститься на 30-ту позицію у світовому рейтингу WTA.